759-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

759-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.
▪️ Мостиська громада провела в останню дорого Героя – жителя с. Раденичі Романа Щербяка. Вічна пам’ять Воїну!
▪️ Ще 11 воїнів-нацгвардійців зі Львівщини удостоїли орденів «За мужність» III ступеня. На жаль, посмертно: http://surl.li/rvpcp
.
▪️7567 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️ На Львівщині встановили меморіальний барельєф присвячений Героєві України Тарасу Матвіїву. Відкриття барельєфу «Ікона памʼяті полеглих за Незалежність України» відбулося у Жидачівському закладі загальної середньої освіти №1. Його присвятили пам’яті випускникам цієї школи, які загинули у російсько-українській війні: Марʼянові Козакові, Ярославу Паньківу, Володимиру Івасенько, Вікторові Пронюку, Марʼяну Клімковському – та зокрема Тарасові Матвіїву. Саму ікону-барельєф виготовили волонтерки з Дніпра за проєктом італійської скульпторки (українського походження) Олени Карамушки. Вічна памʼять усім Героям.
▪️ Вчора 35 людей, з числа ВПО, в яких є діти до 18 років Івано-Франківської, Новояворівської та Яворівської громад отримали від Благодійного фонду «ChildFund Deutschland» ваучерів на придбання продуктових товарів через мережу “Рукавичка”. Допомогу вдалось організувати завдяки Координаційному центрі при ЛОВА та Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській РВА. Нагадаю, всі хто має потребу може отримати безкоштовну допомогу в Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА, за адресою м. Яворів, вул. Шашкевича, 1А. (Будинок Воїна).
▪️ Школярі з Мостиської громади позмагалися за першість. На Львівщині триває ІІ етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Відтак у Мостиській територіальній громаді відбувся турнір зі спортивного орієнтування. Наразі учні місцевих закладів освіти змагаються за першість у своїй громаді. Вітаємо наших переможців: http://surl.li/rvpdj
.
▪️ В Прилбичах, 24 березня, о 10:30 в музеї УГКЦ мисткиня Ольга Кавун презентуватиме свої роботи на виставці “Україно, любове моя”. Під час заходу можна буде придбати картини художниці, а виручені кошти спрямують на потреби ЗСУ.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ