854-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

854-й день війни. Коротко про важливе для мешканців Яворівського району за добу.
▪️7239 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️Ще 90 наших людей повернулися додому з російського полону. Воїни Нацгвардії, ВМС, армії, тероборонці, прикордонники. Ті, хто захищали Маріуполь. Ті, хто захищали ЧАЕС. Ті, хто були на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках. Молимося, щоб кожна українська сімʼя дочекається своїх Героїв.
▪️25 червня Євросоюз розпочав офіційні переговори щодо вступу України та Молдови. За словами голови Єврокомісії, народи України та Молдови продемонстрували свою непохитну відданість та рішучість стати частиною ЄС. Дякуємо Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн за підтримку та розуміння для України у цьому важливому шляху.
▪️30 дронів для ЗСУ придбали своїми коштами працівники Новояворівської міської ради у межах аукціону Благодійний проєкт “Пташки Перемоги”. І вже зараз ці безпілотники підсилюють роботу 65 ОМБр на Запорізькому напрямку: http://surl.li/oanvli
.
▪️26 червня, через значний дефіцит потужності та відповідно до розпорядження НЕК “Укренерго” – NPC Ukrenergo відключення застосовуватимуть наступним чином:
з 00:00 до 17:00 відключення під час червоних та білих клітинок графіку;
з 17:00 до 23:00 відключення під час червоних та білих клітинок графіку, а також додатково за необхідності відключення в зеленій «зоні»;
з 23:00 до 00:00 відключення під час червоних та білих клітинок графіку.
Докладно ознайомитись із графіком – тут -https://t.me/lvivoblenergo/2004
.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ