868-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

868-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.
▪️ У ніч на 10 липня 2024 року противник атакував однією балістичною ракетою «Іскандер-М» і чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 з окупованого Криму, а також 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із Курської обл. – рф.В результаті бойової роботи збито 14 «шахедів» у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій та Рівненській областях. Дякую за роботу!
▪️7209 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️ Жителька села Соколя Мостиської громади Дуда Ганна Іванівна відзначила свої 97 років. Незважаючи на такий поважний вік, ювілярка зберігла ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнена і привітна, вражає своєю щирістю та життєрадісністю. Вітаємо по бажаємо нехай Господь подарує міцне здоровʼя та щасливі дні.
▪️ П’ятиборець зі Львівщини став чемпіоном Європи. У турецькій Анкарі провели Чемпіонат Європи зі сучасного п’ятиборства. Серед учасників – житель Львівщини Максим Ковальчук. Наш земляк здобув 1 місце у командних змаганнях. Також спортсмен виборов «бронзу» в особистих змаганнях і піднявся на п’єдестал пошани. Пишаємося нашими спортсменами.
▪️ Львівська ОВА змінила критерії визначення важливих підприємств для громад області. Нові критерії набули чинності 5 липня. Докладніше читайте на сайті Львівської ОВА: https://loda.gov.ua/news/109846
.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ