Алгоритм функціонування школи

Алгоритм функціонування школи. Яворівська РДА наголошує, що дотримання РЕГЛАМЕНТУ є вкрай важливим і залежить від кожного з нас.

1. З 1 вересня учні в школу заходять без батьків через чотири різні входи для різних класів (на дверях буде відповідне маркування).
2. Вхід і пересування школою можливі лише у масці, або респіраторі з температурою тіла не більше 37,2 С для вчителів та персоналу.
3. У регіонах із “помаранчевим” рівнем епідемічної небезпеки вчителі можуть використовувати захисні щитки.
4. Температурний скринінг на вході до школи для вчителів та персоналу обов’язковий.
5. Батьків просимо щоранку вимірювати температуру своїй дитині. Якщо температура є вищою за 37,2С, дитину у школу батьки не приводять. Якщо в сім’ї та близькому оточенні дитини є хворі на COVID-19, прохання таку дитину до школи не приводити теж.
6. Перед початком занять класний керівник має опитувати учнів щодо самопочуття та наявності симптомів COVID-19.
7. Під час уроків маски і респіратори учні можуть не використовувати. На перервах учні 1-4 класів можуть переміщуватися без масок, всі решта – в масках.
8. Їдальня працюватиме за спеціальним графіком, щоби уникнути скупчення учнів. Учні відвідуватимуть їдальню суворо у відведений для них час (для кожного класу окремо буде доведено, коли саме).
9. Питний режим у класі буде здійснюватися тільки персональними пляшками. Просимо батьків забезпечити своїх дітей і підписати пляшечку.
10. Обов’язковим є провітрювання, очищення та дезінфекція приміщень та поверхонь; при вході та у кожному класі будуть дезінфектори.
11. У разі підтвердження хвороби COVID-19 в одного із учнів, ВЕСЬ КЛАС має піти на самоізоляцію та дистанційне навчання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ