Благодійний концерт «Милосердя і доброта – два крила» у Новояворівську

Благодійний фонд “Місто добрих людей” сердечно просить усіх небайдужих у неділю, 18 лютого 2018 року, о 15.00 год., відвідати благодійний концерт «Милосердя і доброта – два крила», у місті Новояворівськ, який організований на підтримку онкохворих та потребуючих людей міста!
Захід відбудеться у приміщенні Новояворівської школи мистецтв.
На Вас чекає неймовірний драйв від професійного кавер – гурту «DUBANBAND», запальний Володимир Титуса з авторською збіркою чудових пісень, таланти Новояворівської школи мистецтв: дитячий Духовий оркестр, емоційні скрипачки: Олена Шалавило та Марія Галай, танцювальні колективи “Первоцвіт” та “Водограй”, театр танцю “Яворики”, народний цирковий колектив «Веселка» ПК «КРИСТАЛ», юна співачка Стадник Емма (вокальна студія «My voice»).
Для найменших відвідувачів свята будуть створені красиві та оригінальні фігури, вироби із повітряних кульок. Усі вилучені кошти із їх продажу будуть передані на благодійність.
Організатори свята мають надію, що внесок усіх, хто відвідає цей захід, допоможе людям, які опинились у біді знову бути здоровими та радіти життю!
Допоможемо разом! Приходьте на Благодійний концерт!

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ