Чоловік з Новояворівська виготовляв документи, які дозволяли перетнути кордон України

Поліцейські Львівщини викрили ще одного підозрюваного у сприянні незаконному переправленню за кордон військовозобов’язаних.

Зловмисника, 40-річного мешканця міста Новояворівськ, викрили оперативники Управління міграційної поліції спільно з співробітниками слідчого управління та Управління оперативно-технічного забезпечення поліції Львівщини, оперативниками Львівського прикордонного загону, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.
Встановлено, що разом із спільником підозрюваний виготовляв фіктивні документи, які дозволяли чоловікам призовного віку перетнути державний кордон України як багатодітним батькам. Свої послуги зловмисник оцінював у 5 тисяч доларів США.
18 вересня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.
Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, раніше правоохоронці вже повідомили про підозру в скоєнні цього злочину спільнику підозрюваного, 40-річному мешканцю Новояворівська.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ