Делегація НАТО відвідала Міжнародний центр миротворчості та безпеки

Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відвідала делегація експертів Північноатлантичного альянсу на чолі з директором програми НАТО DEEP, паном Маріушем Солісом.
Про це повідомила прес-служба Львівської облради.
Під час зустрічі іноземних гостей із керівництвом навчального закладу сторони підсумували результати реалізації заходів в рамках програми DEEP у 2017 році та пропозиції на поточний рік.
Керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного ознайомило експертів зі здобутками вишу за останні кілька років завдяки цій програмі. Окрім того, під час спілкування було розглянуто й пропозиції щодо співпраці академії з навчальними закладами НАТО.
Програму НАТО «Удосконалення військової освіти» (Defence Education Enhancement Program – DEEP) розробила робоча група з питань розвитку освіти Консорціуму оборонних академій та дослідницьких інститутів з питань безпеки програми «Партнерство заради миру».
Метою DEEP є надання підтримки країнам-партнерам НАТО в розвитку та реформуванні системи військової освіти. Основну увагу приділяють питанням опрацювання програм певних навчальних дисциплін та методиці їхнього викладання у визначених вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ