До Небесного полку приєднався яворівчанин Гридовий Юрій

На війні з окупантами загинув добрий, веселий і відповідальний чоловік, люблячий батько та турботливий брат – Гридовий Юрій Тарасович.
Народився і жив у Яворові, закінчив школу під Ратушею. Був товариським хлопцем і завжди готовим допомогти, любив співати у хорі. Після закінчення школи став курсантом військового навчального центру, а згодом командиром танку в 24 бригаді.
У 2005 звільнився зі служби і присвятив себе заробіткам і своєму захопленню – ремонту автомобілів. Створив сімʼю, став татом трьох чудових донечок.
Коли почалась війна на Донбасі, Юрій Тарасович знову одягнув військовий піксель і повернувся до Королевичів. Відважно виконував свій військовий обовʼязок і тоді, коли війна вдруге прийшла до України.
Разом зі старшим братом захищав територіальну цілісність України. Став командиром танкового взводу бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж». Дуже чекав літньої відпустки, аби побачитися з доньками. Але 20 травня в Бахмутському районі загинув внаслідок ворожих обстрілів.
Люблячий татко, турботливий брат і надійний чоловік, який завжди підтримував свою сім’ю, піклувався про племінниць і усю родину.
Він був завжди готовий вислухати і допомогти, незалежно від обставин. Юрій вмів знаходити спільну мову з кожним членом родини, підтримуючи і надихаючи їх.
Вічна пам’ять герою! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!
Інформацію про зустріч кортежу та чин похорону повідомимо згодом.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ