Два роки без Кузьми

2 лютого пройде ряд заходів вшанування другої річниці смерті Андрія Кузьменка.

О 13:00 у м. Новояворівськ, ПК “Кристал” вечір пам’яті, щоб разом вшанувати пам’ять нашого кумира Кузьми.

благодійна акція

Даний захід буде благодійним(при вході стоятиме скринька), вилучені кошти підуть на лікування Ільницької Віталії Віталіївни, у якої виявлено злоякісну прогресуючу пухлину.
Гроші можна перераховувати на рахунок ПриватБанку:
4149 4978 4583 0621 (Отримувач Ільницький Віталій Іванович)

У Новояворівську вшанують пам’ять земляка біля пам’ятника Т.Г. Шевченку о 18.00.

Кузьма

У Львові відбудеться автопробіг.
Збір учасників – о 20.00 біля стадіону «Арена Львів», виїзд – 20.30. Маршрут: «Арена-Львів» – вул.Стрийська – вул.Героїв майдану – вул.Коперника – проспект Свободи.
«Автопробіг відбудеться під національними знаменами, оскільки Кузьма був патріотом, а отже, це кольори країни, яку він відстоював, цінував і поважав!», – наголосили організатори.

автопробіг

Андрій Кузьменко жив і почав свій творчий шлях як співака, письменника, телеведучого, продюсера, актора у місті Новояворівськ. Лідер гурту «Скрябін». Пан Кузьменко мав активну політичну позицію, яку часто висловлював в інтерв’ю. Андрій постійно допомагав бійцям АТО фінансово, також був відомий тим, що іноді приходив до лікарні, де лікувались бійці, і довго спілкувався з ними. Сам Андрій пояснював: після поранення боєць стає нецікавий державі, від нього всі відвертаються, тож вкрай важливо спілкуватись з ветеранами. Діяльність українських політиків постійно піддавалась критиці паном Кузьменком.
Андрій зняв кілька відео із зверненням до депутатів ВРУ. В них він їхав дорогами України, коментуючи те, що бачить за вікном. Зокрема, їх жахливу якість, ями, затопленість, відсутність ремонту тощо.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ