Фальшивомонетник з Яворівщини може сісти на 10 років

До суду скеровано обвинувальний акт проти 27-річного мешканця одного із селищ Яворівського району, який підробляв удома купюри номіналом 100 грн.
Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених чч. 1, 2 ст. 199 КК України та ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 199 КК України: незакінчений замах на збут незаконно виготовленої підробленої національної валюти України у виді банкнот, виготовлення, зберігання з метою збуту незаконно виготовленої підробленої національної валюти України у виді банкнот, а також вчинення цього злочину повторно.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
Встановлено, що цьогоріч у лютому молодик у власному домі незаконно підробляв купюри номіналом по 100 гривень (розрізав і склеював смужки різних купюр).
«Цими грошима винахідливий чоловік поповнював рахунок електронної платіжної системи «EasyPay», згодом переводив на свою банківську карту, а знятими коштами розпоряджався на власний розсуд. За чотири дні такої «діяльності» власникам платіжного терміналу спричинено збитків на 4300 гривень». – зазначили в прокуратурі.
За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років та конфіскація майна.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ