Фільм “DZIDZIO Контрабас” побореться за “Оскар”

Картина “DZIDZIO Контрабас” вийде у прокат вже 31 серпня 2017 року.
Український оскарівський комітет відібрав картину в шорт-лист фільмів, які будуть боротись за можливість представляти Україну на премії “Оскар” у номінації “Найкращий фільм іноземною мовою”.
Про це йдеться на сайті Держкіно.
“Ми горді, що наш фільм потрапив до переліку фільмів, які виборюватимуть право представляти Україну на премії “Оскар”. Впевнений, що ми достойно представимо Україну світові. На мою думку “DZIDZIO Контрабас” дуже глядацьке кіно і воно має всі шанси стати успішним в прокаті”, – повідомив генеральний продюсер картини Сергій Лавренюк.
Михайло Хома, наш земляк, з міста Новояворівськ, лідер DZIDZIO, зізнався, що для нього це “несподівана новина”. “Але я більш ніж упевнений, що наш простий і одночасно особливий гумор сподобається Американській кіноакадемії”, – додав головний герой фільму.
“На знімальному майданчику була весела, дружня атмосфера. І фільм “DZIDZIO Контрабас” вийшов саме таким легким і самоіронічним. Ми не боїмося сміятися над собою, чим і відрізняється наша картина від всіх претендентів. Впевнена, ми можемо поборотися за звання кращого”, – прокоментувала актриса Олена Лавренюк. Відзначимо, що в перелік Українського оскарівського комітету потрапило вісім фільмів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ