Футболісти з Новояворівська зірвали матч, відмовившись продовжувати гру

Гравці новояворівського «Гірника» відмовились продовжувати поєдинок 12-го туру з «Юністю» (Верхня Білка). Про це повідомляє Галичина спортивна.
Господарі доволі жваво розпочали поєдинок. У стартові хвилини Олег Шептицький, котрий у гонці бомбардирів Прем’єр-ліги Львівщини ділить першу сходинку з гравцем ФК «Самбір» Назарем Малецьким, небезпечно пробивав головою після кутового – голкіпер урятував колектив із Новояворівська. Капітан «Юності» Ярема Каваців першим опинився на добиванні – захисники винесли м’яч із порожніх воріт. Богдан Адам виходив сам на сам із воротарем, проте не зміг переграти останнього.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
Хороші нагоди для взяття воріт мали і «гірники». Зокрема, Володимир Мубінов завдавав удару головою під поперечину – воротар на місці. На 31-ій хвилині Віталій Романюк зіграв рукою у власному штрафному майданчику – арбітр призначив пенальті у ворота господарів, яке реалізував Богдан Карковський – 0:1.
На початку другого тайму Карковський отримав другу жовту картку (відповідно вилучення) за те, що збив суперника (перед цим – за розмови з рефері). Нападник «білок» Богдан Адам вирвався на рандеву з голкіпером, але не зміг прокинути через нього м’яч. На 66-ій хвилині після передачі з кутового він пробив у рамку суперників, щоправда, одразу складно було сказати, чи перетнув кулястий лінію воріт. Але асистент арбітра вказав на центр поля.
Невдоволені таким рішенням, гравці «Гірника» накинулися на арбітра зі суперечками, за що той навіть показав пряму червону картку футболістові з Новояворівська. «Гірники» відмовились продовжувати гру. Матч у Верхній Білці не завершено.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ