На Яворівщині молодята відсвяткували онлайн-весілля

Через пандемію коронавірусу та карантинні обмеження святкування урочистих подій цього року відрізняться від традиційного. Молодята Ірина та Василь Були із смт Шкло, що на Яворівщині, вирішили не переносити власне весілля, а відсвяткували його у зовсім іншому форматі – онлайн.

Про це повідомляє LMN.

«Для нас суть весілля – це не гуляння, а вінчання в церкві та розпис. Ми не хотіли переносити, бо не знали, доки триватиме карантин, зараз медики прогнозують другу хвилю коронавірусу. Тому вирішили, що весілля точно відбудеться зараз, але лише з найріднішими. У Яворові є команда організаторів святкувань Event volour. Вони запропонували, що можуть організувати наше весілля в онлайн режимі. Ми радо пристали на пропозицію, хоча спершу не дуже розуміли, як це все відбуватиметься», – каже LMN наречена Ірина Була.

За словами дівчини, в ресторані були присутні лише батьки, рідні сестри і брати та хрещені. Усі інші дивилися весілля через ютуб. Ведучий створив чат у вайбері, де усі охочі могли писати привітання для молодят, а при нагоді, навіть виходити в ефір.

«Ми слухали привітання через екран телевізора. Відео нашого святкування назбирало вже понад тисячу переглядів в ютубі. За весіллям спостерігали родичі з Польщі, Німеччини та Італії. Це дуже цікава та оригінальна ідея святкування в період пандемії. Однозначно усім радили б такий формат, – додає Ірина. – Ми, до речі, ресторан змінили в останній момент. Весілля було в суботу, 30 травня, а на цю дату прогнозували дощі. Власники ресторану не дозволили святкувати всередині, через карантинні обмеження. Тому ми день перед весіллям знайшли новий ресторан. Я до третьої години ночі прикрашала приміщення, а зранку вже мало відбуватися святкування. Словом, підготовка була шаленою».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ