На Яворівщині офіцери та сержанти розпочали перепідготовку

На Яворівщині розпочали перепідготовку офіцери та сержанти. Про це повідомляє Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Понад сотня слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації військовослужбовців, які уклали контракт, й майже стільки ж — на курсах військової підготовки сержантського (старшинського) складу з вищою освітою. За три місяці підготовки на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ вони опановуватимуть як загальновійськові, так і фахові дисципліни, що дозволить їм згодом впевнено керувати військовими колективами.
Незалежно від фаху з усіма офіцерами та сержантами проводуться заняття з основних військових дисциплін: зокрема, вогневої, тактичної, медичної, інженерної підготовки, а також організації зв’язку, морально-психологічного забезпечення та РХБ захисту. Друга половина перепідготоки присвячена вивченню та удосконаленню спеціальних дисциплін, необхідних слухачам за їхнім безпосереднім військовим фахом.
Загалом програмою підготовки передбачено, що чимала частина занять відбуватимуться у нічний час, а закінчиться тримісячний термін підготовки екзаменом.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ