На Яворівщині знову натрапили на застарілий боєприпас

Учора, 19 серпня 2019 року, о 10:55 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що Стрийським відділенням бурових робіт АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» під час підготовки площадки для встановлення бурової вишки та під’їзду до неї поблизу с. Коханівка Яворівського району, на відстані 1 500 м від житлових будинків та 150 м від автодороги «Львів-Краковець» виявлено предмет ззовні схожий на 80 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни.

За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Яворівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ