Тиждень благодійних аукціонів для Юлечки Ірзи

1 – 7 жовтня – Тиждень благодійних аукціонів для Юлечки Ірзи.
Гостра мієлоїдна лейкемія…
Від 2 серпня чотирирічна Юлечка з мамою Вірою постійно у лікарні. Проходить хіміотерапію, з усіма її наслідками, побічними ефектами і водночас деякими позитивними результатами – на сьогодні у крові і кістках “злих” клітин майже нема. Та залишається кістковий мозок. Після четвертого блоку хіміотерапії рекомендована трансплантація кісткового мозку. (Розповідь мами Віри у відеозаписі).
Біля десяти пункцій, безліч аналізів та обстежень за цей час, під’єднана крапельниця – тому невеселі оченята Юлечки, дівчинка майже не посміхається, обережно дивиться, щоб тільки не робили боляче.
Книжечки донечці читає тато Ігор Ірза, бо у мами проблеми з зором.
Ця сім’я потребує наших молитов, фінансової і моральної підтримки. Усе, що випало на їхню долю, важко описати без сліз. Нещодавно ця родина виховувала двох діток. Але в серпні помер старший братик Юлечки, який тепер на небі молиться за важкохвору сестричку; непросто йому жилося усі 8 років тут…
Нехай протягом цього тижня наші серця будуть відкритими до милосердя і щедрими у добрих справах!
Ласкаво запрошуємо до молитви за Юлечку, її рідних та активної участі у благодійних аукціонах!
Кожен коментар, кожне вподобання і поширення – безцінні! Давайте разом допоможемо цій сім’ї повернути усмішку їхньої Юлечки.
Нехай допоможе нам Милосердний Бог!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ