Надійне партнерство перевірене часом

Друга черга будівництва заводу «Бадер Україна» в селі Кожичі на Яворівщині вже розпочалася.
Успішна компанія з іноземним капіталом вкотре впевнено обирає для реалізації проекту «Інститут проектування Комфортбуд», якість послуг якого підтверджена міжнародними сертифікатами менеджменту якості ISO 9001:2008 та системою екологічного менеджменту ISO 14001:2004. Десятирічний досвід «ІП Комфортбуд», бездоганна репутація та повний комплекс послуг – від проектування до здачі об’єкта в експлуатацію гарантують якісний результат та справді комфортну співпрацю.
До того ж, спеціалісти «Інституту проектування Комфортбуд» мають великий досвід у проектуванні та будівництві як житлових так й виробничих промислових будівель. Розуміючи специфіку таких об’єктів, в компанії вже на етапі проектування враховують специфіку майбутнього підприємства та беруть на себе повний супровід проекту аж до завершення будівельних робіт. Ретельне планування та інноваційні рішення у реалізації промислових проектів дозволяють підвищити функціональність усіх процесів, оптимізувати енерговитрати та створити більш комфортні умови роботи для працівників.
А їх на фабриках «Бадер Україна» працює чимало – на підприємстві у містечку Городок працевлаштовано 1900 людей, на заводі в селі Кожичі працюватиме ще до 1800. Цей комплексний проект на ділянці 4 гектари став справді глобальним – перша черга будівнитцва фабрики з пошиття авточохлів площею понад 11 тисяч квадратних метрів включала створення виробничих приміщень, котельні, пожежної насосної станції зі збірником води, будівлі охорони. Друга черга передбачає розширення фабрики ще на понад 9 тисяч квадратів. Новий завод «Бадер Україна» надзвичайно важливий для місцевого бюджету та ринку праці, недарма на його відкриття завітав і Президент України. А це накладає додакову відповіальність і на проектну компанію – тут розуміють, що збудовані приміщення мають відповідати європейським стандартам та критеріям якості.
Співпраця «Бадер Україна» та Інституту проектування Комфортбуд триває вже 8 років. За цей час було забудовано майже 24 тисячі квадратних метрів виробничих площ у Городку та в Кожичах. Нарощуючи потужності, «Бадер Україна» обирає для співпраці команду спеціалістів, якій можна довірити повний контроль всього процесу.
Друга черга будівництва фабрики «Бадер Україна» у Кожичах буде завершена до кінця 2017 року. До понад півтисячі реалізованих проектів «ІП Комфортбуд» додасться ще один – функціональний, інноваційний, створений за вищими стандартами якості та з врахуванням всіх вимог замовника. Проектна компанія продовжує приймати складні виклики та втілювати цікаві завдання, будуючи успіх разом з європейськими партнерами.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ