Наймасштабніше прибирання у Новояворівську

29 квітня 2017 року о 10:00 відбудеться чергова наймасштабніша всеукраїнська екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!» на всій території України.
Активісти міста Новояворівськ запрошують усіх долучитись і прийти до літньої сцени ПК “Кристал” 29 квітня 2017 р., о 9:45, по можливості мати з собою рукавички та мішки для сміття на 120 л.
Деталі за номером тел.: 097 909 40 63 – Андрій.
«Зробимо Україну чистою разом!» – наймасштабніше щорічне прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.
Стратегічною метою проекту є формування у населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для розбору стихійних сміттєзвалищ, а також переведення України до 2020 року на роздільний збір і переробку відходів.
В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства установи, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності.
Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним соціальним проектом, який проводиться винятково на громадських засадах. Акція вже стала найбільшим соціальним проектом України.
Акцію проводить громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU), яка є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 16 мільйонів людей в 113 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ