Новояворівчан запрошують взяти участь у конкурсі “Різдвяні передзвони – провісники добра”

Щось дуже цікаве для ініціативних, талановитих, натхненних цікавими ідеями, непересічною харизмою та творчим неспокоєм людей!
Палац Культури “Кристал” запрошує усіх мешканців Новояворівська:
“Усі ми – дорослі та малі, в очікуванні найдивовижніших свят, адже Новий Рік та Різдво – це магічний, особливий час для кожного з нас, усі з нетерпінням чекають якогось дива, загадуючи бажання, які в першу чергу стосуються найшвидшого повернення у звичний ритм безпечного, активного життя без хвороб, карантинних обмежень і депресивних настроїв. Нехай так і станеться у прийдешньому році!Тому пропонуємо конкурс, який змусить усіх нас відволіктися виключно на позитив і принести у наше життя радість живого спілкування та святковий настрій.
ПРО КОНКУРС: Онлайн конкурс проводиться з метою популяризації та збереження новорічно-різдвяних традицій, фольклору, автентики, сучасних українських колядок, щедрівок, розваг, що збагачують культурні надбання нашої держави.
УМОВИ УЧАСТІ: Для участі у конкурсі до 18 грудня включно необхідно надіслати якісне відео Вашого номера, тривалістю не більше 2.30 хв. Відео можна записати на камеру Вашого гаджета (горизонтальна позиція), або професійною відеокамерою на будь-якій локації.
Не приймаються відео, що були записані для інших конкурсів чи фестивалів, а також відео, що містить будь-яку рекламу.
УЧАСНИКИ: діти, дорослі – без вікових обмежень.
Соло, колектив, родина, ансамбль, колектив співробітників – усі, хто має бажання своїм виступом створити справжнє свято для новояворівчан у новорічно-різдвяний час. Кожен учасник, окремий виконавець чи колектив може надіслати на конкурс не більше двох номерів.
ЖАНРИ: вокал, музика, театр, хореографія, художнє слово, пісочна анімація, оригінальний жанр, циркове мистецтво. Плюс – Ваша харизма, почуття гумору, а також різдвяні та новорічні віншування, побажання, посівання J
В одному номері можна також поєднувати усі жанри на Ваш вибір та бажання.
ЖУРІ ОЦІНЮВАТИМЕ: креативність та довершеність ідеї, творчу майстерність, репертуар, оригінальність виконання, естетичний образ.
НАГОРОДИ: За підсумками конкурсу журі визначить 5- 10 переможців, яким будуть вручені цінні подарунки, дипломи, спеціальні призи. Решті учасників вручаються подяки за участь та сувенірна продукція.
ВІДЕО НАДСИЛАТИ: moloda_g@ukr.net (до відео обовязково надати інформацію про виконавців: назву колективу, назву твору чи номера, Вашу адресу, номер телефону.
За цією ж адресою можна отримати додаткову інформацію чи пораду.
ОРГАНІЗАТОРИ КОНКУРСУ опублікують усі отримані відеоролики на офіційній сторінці Палацу Культури «Кристал» по мірі їх поступлення до оргкомітету. Вітаються поширення роликів, коментарі, смайлики.
УСІМ НОВОЯВОРІВЧАНАМ, А ТАКОЖ ЧУДОВИМ ТВОРЧИМ КОЛЕКТИВАМ МІСТА ПРОПОНУЄМО ВЗЯТИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЦЬОМУ ЗАХОПЛЮЮЧОМУ ДІЙСТВІ І ЧЕКАЄМО ВАШІ ВІДЕО! УСПІХІВ”!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ