Новояворівськ б’є рекорди з народжуваності

Новояворівськ б’є рекорди з народжуваності у Львівській області.
У містечку протягом п’яти останніх років кількість новонароджених майже втричі перевищує смертність.
Лише 2016-того на світ з’явилося понад чотириста немовлят. Лікарі прогнозують, що цього року кількість населення міста виросте ще більше.
Новояворівськ є містом з розвиненою обробною промисловістю, установами та підприємствами, сферою послуг, інженерною інфраструктурою. Економічну основу міста становлять 60 підприємств, спеціалізованих на виробництві будівельних матеріалів, харчових продуктів, одягу, будівництві, пошитті та ремонті взуття, наданні послуг населенню. У місті мешкають 14 тисяч фахових працівників, середній вік яких становить 25,2 року.
Новояворівськ розвивається, збільшується кількість мешканців, зростає економічний потенціал. Місто вабить своєю красою та неповторністю.
Так склалось, що Новояворівськ належить до рідкісних населених пунктів України, де народжуваність значно перевищує смертність – у 2,9 разу. З 2002­го по 2014 рік у місті народилося 5539 діточок. За цей самий період лише 1935 осіб померло. Усього за останні десять років природний приріст населення в Новояворівську сягнув 3035 осіб.
Місто Новояворівськ – молоде й гарне, з найціннішим багатством – талановитими молодими людьми. Саме тут можна знайти хвилини дефіцитного спокою, навести лад із думками, втекти від шуму великого міста й познайомитися з людьми, які вже ніколи не стануть чужими.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ