Новояворівської міської ради придбала авто

“Це новий службовий автомобіль Новояворівської міської ради
? Renault Duster 2020-го року виробництва, який був нещодавно придбаний виконавчим комітетом відповідно до рішення сесії міської ради і вже він готовий до користування. Це такий ж автомобіль, яким користуються працівники сільських амбулаторій.
? Ті, хто добре розбираються в машинах, підтвердять, що це добре бюджетне авто. Ми вибирали найоптимальніший варіант по ціні, якості, обслуговуванні, практичності та витривалості.
❓Для чого ця машина куплялася❓
Територія Новояворівської громади велика, ми мусимо бути мобільними. І одразу — це не машина для міського голови! Це машина для потреб міської ради й її працівників. Наші працівники їздять по робочих питаннях до старостатів, керівники часто їздять до Львова на наради. Це не завдання працівника організувати собі логістику і можливість працювати на виїзді, а завдання Новояворівської міської ради. Тому це правильна і потрібна покупка.
? Куплявся автомобіль відкрито через тендер і це можна подивитися на відповідних сайтах. Ми хотіли виставити на тендер замість машини коней, але так чомусь не можна було. Хоч я на 100% впевнений, що такий вибір точно оцінили би всі.
? Ми в Новояворівській громаді за ефективну і продуктивну роботу в добрих умовах, їдемо далі”, – повідомляє мер міста Новояворівськ Володимир Мацелюх на своїй сторінці у Facebook.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ