Підозрюється колишній очільник одного із комунальних підприємств Яворівщини

За процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури повідомлено про підозру колишньому директору одного із комунальних підприємств Яворівщини за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, посадовець уклав договір з однією зі львівських фірм про закупівлю щебеню у кількості 9 000 тонн. Після чого з тим же підприємством уклав договір зберігання вказаного щебеню на загальну суму понад 5 млн грн. В подальшому, він підписав акт прийому-передачі матеріальних цінностей та перерахував кошти на рахунок постачальника.

Однак, екс директор не перевірив на складі товариства наявність закупленого та поставленого товару згідно вищевказаного договору. Хоча вказаного щебеню реально було поставлено лише 5 000 тонн.

Внаслідок службової недбалості підозрюваного державі завдано збитків на загальну суму понад 2, 3 млн грн.

Слідчі дії тривають. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Яворівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ