Поліція завершила експертизу ДНК усіх причетних до ДТП за участю авто Димінського

Поліція завершила експертизу ДНК усіх причетних до ДТП за участі автомобіля з кортежу львівського бізнесмена Петра Димінського, у результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла. Про це повідомив під час брифінгу у Львові 27 жовтня голова Національної поліції України Сергій Князєв.
Про результати експертизи та її наслідки для слідства Князєв розповісти відмовився, зауваживши, що «йдеться про великий прорив у розслідуванні цієї кримінальної справи».
Крім того, за словами Князєва, Петро Димінський тричі не з’явився на допит, через що слідчий передав документи на примусовий привід на допит. Проте у Нацполіції немає механізмів, щоб забезпечити примусову доставку свідка на допит з-за кордону.
Нагадаємо, у ДТП у с. Ямельня, 18 серпня 2017 року, за участі автомобіля Mercedes з кортежу Димінського загинула 31-річна Наталя Тріла. Петро Димінський у цій справі проходить як свідок, оскільки вину у смертельній ДТП взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. 22 серпня, у день, коли суд надав згоду на отримання зразків шкіри його охоронця, Димінський вилетів літаком до Женеви і після того не повертався до України. Андрію Борщу днями суд пом’якшив запобіжний захід, замінивши цілодобовий домашній арешт на заборону залишати помешкання з 22:00 до 07:00.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ