Поляки затримали двох українців на крадених автомобілях

Учора, 29 вересня 2017 року, польські прикордонники у “Корчовій” та “Будоміжі” під час проходження паспортного контролю виявили два крадених автомобілі, якими подорожували громадяни України.
Про це повідомила Прикордонна служба РП. У “Корчовій” на краденій «Audi Q5» намагався перетнути кордон 41-річний українець. Як виявилось, ця машина була викрадена у Франції і тому внесена в базу даних розшукуваних авто. Вартість автомобіля (2015 року випуску) становить 120 тис. злотих (майже 900 тисяч гривень). Громадянин України розповів, що купив цей автомобіль у Німеччині.
Ще одне крадене авто, за кермом якого перебував громадянин України, було виявлене у пункті пропуску “Будомєж”. «Fiat Scudo» був викрадений у червні ц.р. в Бельгії. Вартість автівки оцінена у 65 тисяч злотих (480 тисяч гривень).
А 28 вересня 2017 року, у “Медиці” був затриманий ще один громадянин України, який перевозив автомобільні запчастини до «Мерседеса». Як виявилось вони походять з викраденої два тижні тому у Німеччині автівки. Вартість викраденого оцінено у 14 тисяч гривень (100 тисяч гривень).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ