Працівники Новояворівської ТЕЦ не отримали обіцяних виплат

На новорічні свята працівники Новояворівської ТЕЦ сподівались отримати й достойну оплату праці, яку обіцяв новий управитель. Про це повідомляє «Львівська газета».

За словами працівників, «обіцяли золоті гори, аби тільки запустити ТЕЦ, а в результаті люди отримали мізер.

Лише після численних нарад в РДА та ОДА, за сприяння голови ЛОДА, працівники все ж отримали свої заробітні плати, проте суми значно відрізнялись від тих, про які домовлялись з управителем. Зі слів колективу, замість кількох тисяч премії люди отримали 69 гривень на рахунок.

Також люди додають, що немає капіталовкладень зі сторони управителя у саму ТЕЦ. Вона працює на максимум, а в разі поломки якихось приладів, їх просто не буде чим замінити й станція може зупинитись. Відповідно, мешканці міста можуть серед сезону залишитись знову без тепла та гарячої води.

Управитель ПП «Гарант Енерго М», в коментарі місцевому виданню «РозділляТБ» пояснив, що всі виплати не вдалось перерахувати через роботу банку.

Директор ТЗОВ «Енергія – Новояворівськ» Андрій Гнатуш розповів, що значну заборгованість «Гарант Енерго М» має і перед «Енергією – Новояворівськ» та «Енергією – Новий Розділ» як перед постачальниками електроенергії та води. У Новояворівську компанія управитель заборгувала за спожиту електроенергію понад 200 тисяч гривень.

Гнатуш також додав, що управитель не розраховується за газ. Сума боргу перед НАК «Нафтогаз Україна» становить близько 24 млн грн.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ