Працівники Яворівського відділу поліції по «гарячих слідах» затримали грабіжника

25 липня 2017 року в Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з магазинів міста Яворів невідома особа викрала гроші.
В ході проведення заходів, оперативні працівники Яворівської поліції по «гарячих слідах» затримали правопорушника. Ним виявився 22-річний, не працюючий житель міста Новояворівськ, який неодноразово попадав в поле зору правоохоронців. Чоловік, перебуваючи в районному центрі о 15 год. 20 хв. цього ж дня, через незачинені вхідні двері проник у приміщення магазину та з прилавка таємно викрав 800 гривень, після чого його побачила продавець, яка в цей час знаходилась поруч із входом у магазин. Зловмисник, усвідомлюючи, що його викрито у вчиненні кримінального правопорушення та щоб уникнути кримінальної відповідальності, взявши із прилавка грошові кошти – втік.
По даному факту відкрито кримінальне провадження, правопорушника затримано за ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж), вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ