Простір драйву, відпочинку та підкорення хвиль: Sirka Sport відкрив літній сезон

Тропічна погода закликає до води. За 40 хвилин від Львова є туристична локація Sirka Sport. Тут можна покататись на сапах, каяках, вейксерфі, політати на флайборді або просто відпочити на березі найбільшої водойми Західної України, яку ще називають Львівським морем.

Власники Sirka Sport прийняли рішення відкрити сезон 2022, щоб разом з рештою українського бізнесу боротись за перемогу України у цій війні!

«Спорт і відпочинок – це те, що перезавантажує мозок, дає сили рухатись вперед, ставити нові цілі і перемагати! Ми докладемо всіх зусиль, щоб нашою командою забезпечити якісний та ефективний відпочинок для кожного. Маємо багато планів, запитів на співпрацю та бажання допомогти нашій армії фінансово, віддаючи відсотки від прибутку на їхні потреби», – зазначають господарі.

Найпростішим для початківців є вейксерф. З хорошим тренером вже за 10 хвилин від початку ви зможете з легкістю встати на дошку і навіть встигнути насолодитися цим. Хвилю для катання створюватиме спеціальний катер. Відчуття свободи і адреналіну гарантовано подарує вейкборд. Уявіть, що катати на борді можна не лише гірськими схилами, а ще й на воді. На флайборді ви зможете відчути себе супергероєм та літати без крил. Пристрій дозволяє підняти людину на 10 метрів над водою. Також можна пірнати під воду та винирювати, наче дельфін.

Все, що вам потрібне для відпочинку – купальний костюм та рушник, якщо маєте особистий гідрокостюм, то теж беріть. Якщо не маєте – не біда, все спорядження вам нададуть на місці.

До Sirka Sport можна потрапити, забронювавши попередньо заняття на вейксерфі, флайборді і тд. Беріть з собою рідних чи друзів, вхід на територію за них додатково оплачується: 200 грн будні, 300 грн вихідні дні. Серед доступних опцій – ночівля в глемпах або ж можливість переночувати у своєму наметі на території.

Деталі за посиланням https://sirka.lviv.ua/

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ