Секція дзюдо у Новояворівську отримає окреме приміщення для проведення занять

Одна з спортивних секцій Новояворівської громади отримає окреме приміщення для проведення занять.
У ДЮСШ «ЯНТАР» функціонує 9 спортивних секції, одна з яких секція дзюдо,і це єдина секція, яка матиме окреме приміщення.

ПРо це інформує Новояворівська міська рада.

? Секція дзюдо входить до складу ДЮСШ «ЯНТАР» з 1 вересня 2021 року відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови від 17 серпня 2021 року №228. Керівник секції Ярослав Кондра офіційно прийнятий на постійну роботу тренера-викладача в штат ДЮСШ «Янтар».
Місцева влада зацікавлена в тому аби діти займалися в хороших умовах, щоб охочих ставало більше і більше. З цією метою вихованцям секції виділено?окреме приміщення у ФОК «СТАРТ» – комфортний зал для занять площею 97,4 м2, опалюване приміщення, з тренерською кімнатою. Оскільки, у душових кімнатах спорткомплексу проведено капремонт вихованці після інтенсивних занять матимуть можливість прийняти душ, відвідати басейн та соляну кімнату тощо.
? Важливо, що на підтримку розвитку здорового і спортивного життя у нашій громаді спрямовано Програму про виплату грошової винагороди спортсменам та тренерам, які працюють в спортивних закладах, клубах, секціях на території Новояворівської міської ради на 2021 рік.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ