Сесія Яворівської міської ради

У вівторок, 6 лютого 2018 року, о 16.00 годині, в приміщенні Народного Дому м. Яворова відбудеться XLV сесія Яворівської міської ради VII скликання.
Питання для рогляду:
1. Про порядок денний ХLV сесії Яворівської міської ради.
2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету Яворова за 2017 рік.
3. Про внесення змін до міського бюджету Яворова на 2018 рік.
4. Про поновлення Городоцькому об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Львівської області договору оренди нежитлового приміщення.
5. Земельні питання:
5.1. Про затвердження детального плану території для обслуговування об′єктів торгівлі Обрамич М.І.
5.2. Про затвердження детального плану території для уточнення планування структури та функціонального призначення в районі вулиці Львівська та вулиці Т.Шевченка в м. Яворові, Львівської області
5.3. Про затвердження детального плану території для уточнення планування структури та функціонального призначення по вулиці В. Передмістя біля ДНЗ № 4 у м. Яворові, Львівської області
5.4. Про затвердження детального плану території для обслуговування приміщення пневмотиру Диді А.М.
5.5. Про затвердження детального плану території для будівництва гаражу Бий В.І.
5.6. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування складської будівлі та очисних споруд по вул. Привокзальна в м. Яворів, Львівської області
5.7. Про затвердження детального плану території розташованої по вул. Возз’єднання, 13 в м. Яворів, Львівської області
5.8. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Сабат І.Я.
5.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Дусику Г.Я.
5.10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Фірчук М.М.
5.11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Фульмес Я.П.
5.12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Жмурко І.О.
5.13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кічулі Д.М.
5.14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Чмарі Я.Д.
5.15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Приймі А.В.
5.16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Гіщак В.М.
5.17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Компричевській Г.Г.
5.18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Ванько В.Г.
5.19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Глові П.М.
5.20. Про надання в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості Худобі Р.Б.
5.21. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах.
5.22. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (розміщення автостоянки) по вул. Левада у м. Яворові Львівської області та продаж на земельних торгах у формі аукціону.
5.23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Британу Б.І.
5.24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Линді О.О.
5.25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Конанцю В.М.
5.26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Веливок К.М.
5.27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Мисик М.В.
5.28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Ляшенко О.В.
5.29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Воробець С.В.
5.30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Прихід М.С.
5.31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Гера В.Я.
5.32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Лехмінко І.С.
5.33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Лехмінко М.М.
5.34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Повстюк Н.П.
5.35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Леськів І.Б.
5.36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Петрусі Н.М.
5.37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Безручак Г.М.
5.38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Логин К.В.
5.39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність Ништі С.М.
5.40. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду у м. Яворові по вул. Вокзальна, 7Д.
6. Питання містобудування.
6.1. Про розроблення детального плану території для організації заїзду до будинку №23 по вул. В.Передмістя в м. Яворові.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ