Смертельна ДТП на Яворівщині

Смертельна ДТП на Яворівщині – поліцейські затримали водія легковика, який з’їхав з дороги та перекинувся.

Про це повідомляє Гал-інфо.

Внаслідок ДТП загинув 57-річний місцевий мешканець, ще один пасажир – п’ятирічний хлопчик, отримав травми та був госпіталізований.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 серпня, близько 20.30, у селі Старий Яр Яворівського району.

Як встановили слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, водій автомобіля «Volkswagen» – 33-річний місцевий мешканець, не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і його автомобіль перекинувся.

Від травм, отриманих внаслідок аварії, на місці події загинув пасажир легковика – 57-річний місцевий мешканець. Ще одного пасажира – 5-річного хлопчика, госпіталізували з травмами у хірургічне відділення лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Водія легковика затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв бути особливо уважними, керуючи транспортними засобами у населених пунктах. Не відволікайтесь на сторонні справи, не перевищуйте дозволеної швидкості руху, та в жодному разі не сідайте за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ