Сьогодні на території Яворівського району ситуація спокійна

Станом на 07.03.2022 року на території Яворівського району ситуація спокійна, надзвичайних подій на Яворівщині не зафіксовано. Усі служби району працюють у посиленому режимі.
Кожен день лави територіальної оборони активно поповнюються. Черги у Яворівський РТЦК та СП збільшується, а це означає що свідомих та незламних духом українців все більше.
Закликаю, чоловік віком від 18-60 років долучався до добровольчих формувань та захистити нашу землю разом.
Штаб гуманітарної допомоги у місті Яворові цілодобово продовжує отримувати допомогу!
Станом на ранок ситуація на кордоні змінилась, жінок та дітей, які виїжджають за кордон стало більше. Усі вимушені переселенці забезпечені їжею та необхідними речами. Усі пункти обігріву в районі продовжують працювати та допомагати людям.
Вже десятки автомобілів гуманітарної допомоги відправлено для наших Захисників на передову та вимушених переселенців, які перебувають в області. Ми продовжуємо розвозити гуманітарну допомогу, тим хто зараз найбільше цього потребує.
Українці всього світу продовжують єднатися та допомагають Україні у війні з російськими орками!
Дякую кожного за небайдужість та добрі серця.
Всім продовольчим магазини, кафе, ресторанам, автозаправочним станціям (АЗС) та інше) заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами виробленими на спиртовій основі.
Черги перед пунктами пропуску україно-польського кордону станом на 06.30 0.03.2022 :
▪️«Грушів» – 700 л/а, 800 пішоходів;
▪️ «Краківець» – 1200 л/а, 800 пішоходів;
▪️«Шегині» – 805 л/а, 150 пішоходів.
‼️Закликаю мешканців району, відповідально ставитись до повітряної тривоги: вимикайте світло та газ, візьміть документи, харчі та воду та перейдіть в укриття чи найбільш безпечне місце вдома (ванна кімната, підвал).
Нагадую, комендантська година на Львівщині з 22:00 вечора по 06:00 ранку!
Наголошую, якщо ви бачите підозрілих осіб, негайно повідомляйте про них у Службу Безпеки України та у поліцію. Інформуйте також про мітки, або знищуйте їх самостійно.
Разом до перемоги!
Слава Україні! ??
Героям Слава!??

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ