Тиждень безпеки дитини

З метою навчити дітей долати страхи, свідомо діяти та реагувати в ситуаціях підвищеного ризику, згідно Плану основних заходів цивільного захисту Яворівського району на 2017 рік, 6 квітня 2017 року для директорів дошкільних навчальних закладів району на базі садочку у селищі Немирів проведено показово-методичне заняття на тему: “Тиждень безпеки дитини”.
Учасниками заняття були ті особи, які долучились до його підготовки, а саме: керівник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Дорош, викладач курсів ЦЗ м.Львова Богдан Сеник, провідний інспектор з питань цивільного захисту райдержадміністрації Володимир Комар.
Розпочала заняття директор садочку Воротня Людмила Степанівна, яка зазначила, що головною метою цього заходу є, навчити дітей правильно діяти в екстремальних ситуаціях, аби не зашкодити власному здоров’ю.
Яскраво і змістовно, у цікавій ігровій формі, в чудових костюмчиках, наслідуючи казкових героїв та представників аварійно-рятувальних служб, малюки демонстрували свої знання та вміння діяти у непередбачуваних ситуаціях.
Продовжилось заняття із отриманням директора повідомлення про виявлення в садочку невідомого предмету. Людмила Степанівна віддала необхідні розпорядження, прозвучав сигнал тривоги.
В садочку була проведена екстрена евакуація під час якої всі невоєнізовані формування дошкільного навчального закладу показали високу злагодженість.
Організовано малята, під керівництвом вихователів, вийшли до визначеного місця евакуації.
Все обійшлося без пригод і Людмила Степанівна провела екскурсію кімнатами садочку, демонструючи стенди, малюнки, кутки з безпеки життєдіяльності дітей та чудову підготовку до показово-методичного заняття підпорядкованого їй закладу, не зважаючи на вік його приміщень.
Підводячи підсумки всі виступаючі дякували директору садочку Воротня Людмилі Степанівні за підготовку та організацію заняття і відзначали чудову підготовку підпорядкованого їй колективу.
Саме на таких зустрічах керівники дошкільних навчальних закладів не тільки обмінюються досвідом роботи, а й удосконалюють методику організації та проведення “Тижня безпеки дитини”.
17792769_344820492581699_1254612604_n-900x444

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ