У чоловіка, якому стало погано на “Краковці”, коронавірус не виявили

Громадянину України, якому стало погано на кордоні, коронавірус не виявили.
Про це повідомляє Іван Собко, заступник голови ЛОДА.

Чиновник повідомляє, що у чоловіка була підозра на коронавірус, однак згодом, при обстеженні, виявили грип А.

“Оперативна інформація щодо огляду осіб, які звернулись до медиків Львівщини із симптомами коронавірусу, особливо ті, які прибувають з держав де недуга лютує не на жарт…!

Отже, 14.03.2020 року у ПП «Краковець» по смузі руху «Червоний коридор» прибув «Мерседес», в якому в їхав пасажир, громадянин України, Бирзу Крістіан.

Під час проведення скринінгу даний громадянин поскаржився на стан здоров`я (має температуру та біль у горлі), після виміру температура тіла становить 37,4 “C.
Подано команду «Вірус» та відпрацьовано алгоритм дій.

Громадянина оформлено в прикордонному відношенні та каретою швидкої допомоги направлено в інфекційне відділення ЦРЛ м. Яворів.
8 пасажирів, в якому слідував зазначений громадян перебуває в спеціально відведеному місці до рішення співробітників МОЗ.

О 13.00 год. від чергового фельдшера карети швидкої допомоги, якою направлено хворого громадянина до ЦРЛ м. Яворів, надійшла інформація, що при попередньому обстеженні було встановлено ознаки захворювання на ГРЗ викликаний вірусом COVID-19 та направлено до інфекційної лікарні м. Львів.

Станом на 16.00 год. громадянину Бирзу Крістіану зроблено аналіз – в нього грип А”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ