У “Краковці” хочуть ввести електронну чергу та відкрити додаткову смугу

У пункті пропуску «Краковець» планують впровадити пілотний проєкт електронної черги. Наразі над розробкою самого алгоритму працює робоча група та львівська IT-компанія. Однак коли електронна черга запрацює на практиці, наразі невідомо.

Про це під час круглого столу розповів директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Роман Шепеляк.

За його словами, алгоритм роботи цієї електронної черги планують розробити протягом місяця.

«Саме впровадження не буде таким швидким. Хоча найближчим часом плануємо це зробити, але нам треба доопрацювати під’їзну інфраструктуру. Тому зараз електронна черга знаходиться на початковому етапі розробки. Створена робоча група, і IT-компанія напрацьовує той алгоритм. З напрацюваннями на безкоштовній основі погодилася допомогти IT-компанія Softserve. За тиждень-два відбудеться засідання, після якого ми більш точно зможемо розказати, як та електронна черга виглядатиме», – зазначив Роман Шепеляк.

Як він пояснив, зареєструватися в електронній черзі можна буде з допомогою свого мобільного телефону та у бажаний час перетнути кордон. Така реєстрація планується на платній основі, вартість наразі теж невідома.

Водночас Роман Шепеляк додав, що для електронної черги у пункті пропуску «Краковець» введуть додаткову смугу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ