У Новояворівську присвоєно звання Почесного громадянина

Напередодні Дня міста відбулась урочиста позачергова 56-та сесія Новояворівської міської ради. Відповідно до затвердженого порядку денного сесії розглядали питання щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Новояворівська.

За рішенням комісії з питань почесних звань та нагород та депутатського корпусу Новояворівської міської ради звання Почесного громадянина міста Новояворівська присвоєно Литвину Миколі Івановичу.

Микола Іванович зробив надзвичайно вагомий особистий внесок для розвитку і розбудови міста Новояворівська. З 1972 по 1989 рр працював на посаді заступника директора з капітального будівництва ЯВО “Сірка”.

За цей час, при його безпосередньому керівництві було збудовано 3 школи, школу мистецтв, міжшкільний навчальний комбінат, ПК “Кристал”, автостанцію, ФОК “Старт” з басейном, лікарню з поліклінікою, будинок пошти і телеграф, пожежне депо, очисні споруди, сприяв будівництву у місті храму св. ап. Петра і Павла.

Хвилиною мовчання усі присутні в залі віддали честь і вшанували пам’ять загиблих під Зеленопіллям Героїв України, серед яких загинув і наш земляк, Почесний громадянин м. Новояворівська – Мисик Тарас Ігорович.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ