У Новояворівську відбудеться фестиваль “Молода Галичина”

11-12 липня 2023 року у місті Новояворівськ відбудеться 29-й міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні “Молода Галичина/Moloda Halychyna”.
На час війни наш фестиваль змінив свій формат і цьогоріч пройде без міжнародного вокального конкурсу молодих виконавців.
Натомість ми започатковуємо професійний спікер-форум “МУЗИКА UA: Історія. Досвід. Сьогодення. Перспективи» – за участю провідних діячів культури та мистецтв України, державних мистецьких інституцій, меценатів, музикантів, співаків, організаторів молодіжних творчих проектів, фестивалів та конкурсів, що будуть залучені до дискусії, покликаної об*єднати творчі кола для обговорення проблем і викликів сучасного музичного мистецтва та молодіжного фестивального руху в Україні.
Наш форум буде цікавим та корисним усім, хто працює з творчою молоддю, організаторам фестивалів та конкурсів, викладачам освітніх мистецьких закладів, установ культури та мистецтв, представникам громадських організацій, композиторам, поетам, представникам арт-журналістики та усім, хто дотичний до українського мистецького простору.
Серед спікерів форуму – видатні особистості мистецьких кіл України, молоді успішні співаки відомі меценати, діячі культури.
Другою частиною фестивалю стане великий благодійний концерт «Музи не мовчать!» за участю лауреатів «Молодої Галичини» попередніх років та зірок української естради.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ