У Новояворівську відбувся Всеукраїнський фестиваль творчості для людей з інвалідністю «Політ з одним крилом»

Цьогоріч VI Всеукраїнський фестиваль творчості для людей з інвалідністю «Політ з одним крилом» зібрав у Новояворівську більше 90 учасників зі всієї України. Умови конкурсу постійно вдосконалюються і до участі допускалися відео роботи, без обовʼязкової присутності конкурсантів.

Це єдиний фестиваль творчості для людей з інвалідністю у Львівській області, повідомляє Новояворівська міська рада.

«Чудово, що у нас це вже традиційний фестиваль. Адже цей захід покликаний сприяти творчому, духовному, інтелектуальному розвитку дітей з особливими потребами. Допомагати кожному учаснику відчути підтримку, віру від інших, подарувати це друге крило, з яким вони зможуть літати. Дякуємо благодійній організації «Дитячі мрії», що започаткували цей фестиваль та щороку проводять і обʼєднують особливих людей у Новояворівській громаді» – звернулася з вітальним словом перший заступник міського голови Галина Джулай.

Під час заходу члени журі та глядачі спостерігали різнобарвну палітру творчості учасників фестивалю. Виступали також зіркові гості Ivan Navi та Slavia. Наприкінці відбулося нагородження переможців.

На завершення фестивалю усі учасники спільно виконали фінальну пісню «Знай, ти не один», яка вже стала саундтреком фестивалю.

Організатором фестивалю «Політ з одним крилом» є Яворівська районна членська благодійна організація «Дитячі мрії» (Соціальний центр «Регіна»).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ