У Залужжі представлять проект сміттєпереробного комплексу

На Львівщині обрали 17 ділянок, які є придатними для будівництва сміттєпереробних комплексів.
Зокрема, ділянка в Яворівському районі. 13 липня 2017 року буде проводитись нарада у Залузькій сільській раді. Заплановане місце розташування ділянки на території, за межами села Новий Яр.
Відтак, із 20 червня до 15 липня триватимуть громадські слухання із мешканцями, на яких члени комісії та самі інвестори презентують програми та розкажуть про переваги будівництва.
Ці 17 ділянок по усіх параметрах підходять для розміщення сміттєпереробних комплексів. Загалом на Львівщині планують побудувати три такі комплекси, які у майбутньому зможуть переробити усе сміття зі Львова, області, та, можливо, із сусідніх областей.
“На конкурсі перемогли три інвестори, які готові вкладати свої кошти у сміттєпереробні комплекси. Це пропозиції української інвестиційно-екологічної компанії «ІЕК», ТОВ із українсько-польським активом «Глассворк технолоджі» та ТОВ із yкраїнсько-чеським активом «Вейст Менеджмент Системс».
Після 15 липня можна очікувати на остаточне рішення.
Передбачено два типи заводів: сміттєспалювальний завод методом піролізу, а також один із інвесторів пропонує виробництво RDF-палива.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ