Увага! Податкові шахраї на Яворівщині

Яворівська державна податкова інспекція Городоцького управління ГУ ДПС у Львівській області звертає увагу платників податків, що в районі мають місце випадки вимагання невідомими особами фінансової допомоги.

Зловмисники телефонують від імені керівника Яворівської ДПІ Городоцького управління ГУ ДПС у Львівській області до посадових осіб суб’єктів підприємницької діяльності з проханням передати кошти або перерахувати на банківський рахунок для «фінансування» окремих заходів (проведення перевірки, зустрічі високопоставлених осіб, тощо).

Будьте максимально обережні та не піддавайтесь на подібного роду провокації.

У випадку таких звернень просимо терміново повідомити про це керівництво Яворівського ВП ГУНП у Львівській області за адресою: м. Яворів, вул. І. Франка, 16 (тел. № 259-2-13-32).

З такою ж інформацією можна звернутись у управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35 (тел. 297-39-56; 297-36-09) або до Яворівської ДПІ Городоцького управління за адресою: м. Яворів, вул.Львівська, 42 (тел. 259-2-15-42, 2-24-74).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ