Увага! Шахраї! Двоє яворівчан вже постраждали

В Яворівський відділ поліції ГУ НП у Львівській області надійшла заява від 51-річної мешканки міста Новояворівська про те, що невідома особа шляхом обману і зловживання довірою через платформу онлайн-оголошень «ОЛХ» під приводом продажу собаки породи «Мопс» заволоділа її грошима в сумі 2695 грн. Відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ч.1 ККУ «Шахрайство».

Правоохоронцями проводяться заходи зі встановлення особи, причетної до злочину. Про це повідомила старший інспектор СМ Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Галина Папірник.

З її слів, також до правоохоронців із заявою звернувся чоловік, який просить вжити заходів до 23-річної жительки Полтавської області, яка шляхом обману та підробленою довіреністю на відділенні «Нової пошти», що в м. Одеса, заволоділа його товаром, а саме: телевізорами марки «Самсунг» та «LG», загальною вартістю 600 тис. грн. За фактом шахрайства поліцією відкрито кримінальне провадження, проводяться оперативно-розшукові заходи зя встановлення особи причетної до скоєння цього злочину.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ