Застереження школярам від прогулянок на Яворівському полігоні

Працівники Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області побували у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, які пояснили учням, чому не можна заходити на територію Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон), оскільки там цілодобово проводяться стрільби по всіх напрямках із різноманітних зразків зброї, а це – небезпечно. Також правоохоронці акцентували увагу на одній із найпоширеніших нині проблем – шахрайства, порозмовлявши на тему – «Обережно! Шахраї! Попередь своїх родичів».
Окрім цього, старший інспектор ювенальної превенції Яворівського відділу поліції Оксана Давид та інспектор Наталія Бринько провели профілактичні заняття з учнями Великопільської та Івано-Франкової шкіл на теми правопорушень та впливу соціальних мереж.
Нагадаємо,  командування Міжнародного центру миротворчості та безпеки й керівництво Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області виступили зі зверненнями до громадян, в яких наголошено на забороні проходу та проїзду на територію Яворівського полігону, а також торкання боєприпасів, що не вибухнули, збирання металобрухту, полювання, рибальства, а в літню пору – збирання ягід, грибів, косіння трав.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ