Затримали зловмисника з Яворівщини, причетного до здійснення «закладок» наркотиків

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до здійснення «закладок» наркотиків.
У 36-річного мешканця Яворівського району було виявлено та вилучено понад 100 пакетів з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, та кілька десятків таблеток, – усе розфасоване та готове до розповсюдження.
26 січня, близько 15.50, дільничний офіцер поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 під час патрулювання території помітив на вулиці Генерала Курмановича у Львові чоловіка, який поводився підозріло.
Під час поверхневої перевірки у нього було виявлено розфасовані та готові до розповсюдження пакетики з наркотичною речовиною, обмотані ізолентою різних кольорів.
На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника, 36-річного мешканця одного з сіл Яворівського району, а також виявили та вилучили у нього 104 пакети з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на метадон, а також 13 згортків з нарковмістними таблетками.
Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.
Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ