Завершено розслідування щодо інспекторки митного поста “Краковець”

У Львові завершено розслідування щодо інспекторки митниці, яку обвинувачують у внесенні недостовірних відомостей щодо перетину кордону.

Інспекторці митного поста “Краковець” Львівської митниці ДФС інкримінують ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) ч.1 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї).

За версією слідства, службовиця вносила недостовірну інформацію у систему “Інспектор-2006” щодо “фіктивного” перетину митного кордону транспортним засобом, хоча насправді автомобіль знаходився на території України.

Завдяки цьому особа могла користувалась ним без сплати митних платежів.

У цьому випадку йдеться про автомобіль марки “Форд Ескорт”, який нібито перетнув митний пост “Краковець” та 158 тис грн недоотриманих бюджетом платежів.

Вказане провадження розслідувалось слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові за процесуального керівництва Прокуратури Львівської області.

За такі дії фігурантці загрожує до 3 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю, а також штраф.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ