Аграріям, що утримують корів, надаватимуть дотації

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України Міністерством аграрної політики та продовольства України надаватиметься дотація юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, що провадять діяльність у галузі тваринництва та утримують ідентифікованих і зареєстрованих корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
Зокрема, програмою держпідтримки передбачено компенсацію у 1500 грн юридичним особам за утримання корів (станом на 1 січня і 1 липня) по 750 грн двома траншами.
Для одержання І – траншу дотація за утримання корів подаються документи:
– довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;
– копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) станом на 1 січня поточного року;
– довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів;
– заявка встановленої форми.
Заявка подається до Міністерства аграрної політики та продовольства України до 1 квітня в електронному вигляді (скановані копії усіх документів) на email: info@minagro.gov.ua та у паперовому вигляді за адресою 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24.
Зазначимо, що документи, надіслані на інші електронні адреси не будуть зареєстровані в системі електронного документообігу міністерства.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ