Центри зайнятості сприятимуть переселенцям у пошуку роботи, в тому числі на релокованих підприємствах

Сьогодні Львівщина щодня приймає українців, які залишають свої домівки через бойові дії. Одні залишаються в області на тривалий час, інші, щоб перепочити зі складної дороги, треті, щоб вирушити далі на кордон. Ті ж, які залишаються, потребують чи надалі потребуватимуть заробітку. Як розповів керівник департаменту економічної політики ЛОВА Степан Куйбіда таким особам у працевлаштуванні сприятимуть Центри зайнятості.

«Центри зайнятості будуть приймати абсолютно всіх людей, які будуть до них звертатись. При пошуку роботи залучатимуть ті виробництва, які мають актуальні вакансії, а також ті, які релокуються на Львівщину і шукатимуть працівників»,- зазначив Степан Куйбіда.

Відтак, якщо людина переїхала на Львівщину з інших областей, де тривають активні бойові дії, вона зможе звернутись у найближче територіальне відділення центру зайнятості та отримати послуги передбачені у випадку безробіття.

Також у співпраці з органами місцевого самоврядування області сформують потребу в кадрах в комунальних установах територій.

Степан Куйбіда також наголосив підприємцям області на важливості відновлення їх діяльності, запуску підприємств, виробництв.

Нагадаємо, ще раніше голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький звернувся до підприємців області з проханням відновити діяльність.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ