Новим заступником голови ЛОР став депутат Андрій Білоус

Першим заступником голови ЛОР замість Парасковії Дворянин став керівник фракції «Народний контроль» Андрій Білоус. За таке рішення під час позачергової сесії облради проголосували 55 депутатів.
Андрія Білоуса на посаду першого заступника запропонував сам голова ЛОР Олександр Ганущин. Зараз Андрій Білоус є керівником фракції «Народного контролю» в облраді, головою депутатської комісії з питань екології ЛОР, а також помічником позафракційного народного депутата Дмитра Добродомова. У 2006-2015 роках він був депутатом Львівської міськради.
Під час короткого обговорення Андрій Білоус сказав, що за фахом є журналістом і має чотирьох дітей. У відповідь на питання депутата Михайла Задорожного Андрій Білоус підтвердив, що мер Львова Андрій Садовий є хресним батьком його дочки Юстини.
На цьому ж засіданні депутати ЛОР звільнили з посади першої заступниці голови ЛОР депутатку «Самопомочі» Парасковію Дворянин.
За підсумками таємного голосування кандидатуру Андрія Білоуса на посаду першого заступника голови ЛОР підтримали 55 депутатів. Ще 6 депутатів утрималися при голосуванні і 1 бюлетень визнано недійсним.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ