В Україні почалася реєстрація на Green Card

Українці з вівторка, 3 жовтня 2017 року, можуть подавати заявки для участі в американській диверсифікаційній візовій лотереї Грін-кард з метою отримання права на роботу і проживання в США на 2019 рік.
Заявки на участь у розіграші DV-2019 приймаються до 7 листопада 2017 року.
Згідно з повідомленням на сайті Посольства США, існує тільки один спосіб взяти участь у програмі ДВ.
“Ви повинні заповнити та надіслати форму DS-5501, електронну реєстраційну форму для диверсіфікаційної візи (реєстраційна форма E-DV), яка доступна тільки онлайн на сайті E-DV www.dvlottery.state.gov. Не повністю заповнена форма призведе до дискваліфікації заявки. Всі заявки одного кандидата будуть дискваліфіковані, якщо більше однієї заявки надійде на цього кандидата, незалежно від того, хто заповнював і відправляв форму”, – відзначили в посольстві.
Заявки на участь у розіграші DV-2019 потрібно подати в електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov у період з 12:00 за східним літнім часом 3 жовтня 2017 року до 12:00 за східним стандартним часом 7 листопада 2017 року.
Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп представив новий законопроект, що пропонує відмовитися від електронної лотереї Green Card.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ