В Україні оголошено день жалоби

23 січня 2021 року в Україні оголошено днем жалоби у зв’язку із загибеллю 15 осіб у будинку для літніх людей, який функціонував незаконно в Харкові.

21 січня у Харкові в двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей виникла пожежа на другому поверсі. У будинку на момент пожежі перебувало 33 людини, 15 з них загинули, 11 постраждали.

21 січня о 15:03 у місті Харків на вул. Нижня Гиївська, 150Б, у двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа на другому поверсі.
О 16:14 пожежу локалізували на площі 100 м.кв. О 16:53 – ліквідували. На місці пожежі виявили тіла 15 людей.
Президент Володимир Зеленський доручив мініструвнутрішних справ Арсену Авакову відкрити кримінальну справу (така функція – поза повноваженнями президента – ред.) та взяти її під особистий контроль, щоб дізнатися причину пожежі і з’ясувати, хто винен у трагедії.
Правоохоронці затримали 4 людей, причетних до організації діяльності пансіонату для літніх людей у Харкові, де сталася пожежа з 15 жертвами, їм готують повідомлення про підозру. Є 3 версії події.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ