184 Навчальний центр підвів підсумки своєї діяльності

У 184-му Навчальному центрі відбулося підведення підсумків діяльності військової частини за перше півріччя 2017 року. Загалом за цей час було підготовлено майже 6 000 військовослужбовців контрактної та строкової військової служби.
Як розповідає начальник 184-го Навчального центру полковник Олександр Остапчук, що на сьогодні одним з головних здобутків центру є те, що лише за перше півріччя 2017 року майже півсотні інструкторів пройшли навчання у наших іноземних партнерів провідних армій світу. Окрім цього в Навчальному центрі проходять службу понад 290 солдат, сержантів та офіцерів, які брали участь в антитерористичній операції. Завдяки підготовленому викладацькому та інструкторському складу солдати та сержанти, які прибувають на навчання у 184-й Навчальний центр отримують усі необхідні знання та навички.
За результатами службової діяльності за перше півріччя 2017 року були відзначені та нагороджені:
– краща військова частина – навчальний батальйон матеріально-технічного забезпечення;
– краще відділення – 2 відділення підготовки фахівців ракетних військ і артилерії;
– краща циклова комісія – циклова комісія вогневої підготовки 49-го окремого навчального розвідувального батальйону;
– краща навчальна рота – друга навчальна рота навчального батальйону матеріально-технічного забезпечення.
В свою чергу заступник начальника 184-го Навчального центру з тилу підполковник Сергій Кожухівський зазначив, що зараз триває активна розбудова центру. Зокрема, в кращу сторону було відзначено 49-й окремий навчальний батальйон розвідки, який за перше півріччя 2017 року завершує спорудження полоси розвідника, смуги виживання, танкодрому, клубу частини та спортзалу. Також, він зазначив, що вже цього місяця ще понад 400 військовослужбовців переселяться з наметів в новозбудовані казарми.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ