520-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

520-й день війни.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️8 106 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Подякував медикам Яворівщини за нелегку працю. За високий професіоналізм, сумлінну працю, особистий внесок у сферу охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника нагородив подяками та подарунками: http://surl.li/jnkwd.
▫️З літнього табору “Мама і дитина” повернулися члени сімей військових Яворівської громади. Тижневий табір організували партнери Fundacja Humanitarna Folkowisko, The Kosciuszko Foundation у співпраці з SOS Wioski Dziecięce для членів родин загиблих, поранених, полонених, безвісти зниклих військовослужбовців України. Цікаві екскурсії, розваги, відпочинок на природі та безтурботні літні вечори подарували малечі позитивні емоції та можливість провести час подалі від жахіть війни. Окрім цього, з матерями та дітьми спеціалісти провели сеанси психологічної реабілітації: http://surl.li/jnkxa.
▫️Цього тижня львівське видання опублікувало матеріал, у якому стверджує, що у Львові зникла партія гуманітарної допомоги зі США. Зокрема тактичні аптечки IFAK. Ця інформація може свідчити про ймовірну крадіжку гуманітарної допомоги. У зв’язку з цим, начальник Львівської ОВА Максим Козицький вчора звернувся до керівництва Львівської обласної прокуратури та Головного управління Національної поліції у Львівській області, щоб правоохоронці перевірили інформацію: http://surl.li/jnkzh.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ